LOGO ONTWERP, HUISSTIJL CONCEPT SUZIES CHEESESTORIES

EIGENARESSE KAASWINKEL CASTELLUM HOUTEN

Verpakking cheesebox, kaaskaarten, cadeaubonnen, labels, visitekaartjes, banner, flyer

Fotografie: Marleen Sahetapy

Opdrachtgever

Suzies Cheesestories

Over de opdracht

Ik neem je graag even mee in de wereld van @suziescheesestories. Van dit concept en idee word ik namelijk heel erg blij. Tijdens het ontwerpen hebben Suzan en ik intensief contact gehad en mocht ik haar ideeën vertalen naar een prachtige kaasbox, met de daarbij behorende huisstijl.
En ik weet nog goed dat ik Suzan sprak en dat ze graag een soort stempeltje wilde op een luxe box. Nog niet goed wetende wat ze nou precies wilde.

Van idee tot uitgewerkt concept

Maar stapje voor stapje werd het concept groter en groter… En kijk is waar we nu zijn en wat voor ontzettend gaaf concept tot stand is gekomen met gouden stickers, stoere visitekaartjes, een hele grote serie kaaskaarten met ieder een eigen verhaal (zo leuk om te lezen!), een proefwijzer, roll-up banner voor de beurs, cadeaubonnen en een toffe webshop. Zonder twijfel een opvallende herkenbare identiteit!

Nieuwsgierig geworden wat Suzan Cheesestories precies is >> check www.suziescheesestories.nl
‘Verschillende boxen vol heerlijke, authentieke kazen met ieder een eigen verhaal, een lekkere confiture, ambachtelijke kaastoast en een proefwijzer. Je kunt ook een door mij aanbevolen bijpassende wijn of port mee bestellen.

Marjolein heeft mijn chaotische wensen fantastisch vorm weten te geven en zo heeft mijn concept Suzies Cheesestories een waanzinnig mooie look gekregen. Ik kan jullie Marjolein van harte aanbevelen!