KAPSALON HAAR EN ZO

LOGO EN HUISSTIJL ONTWERP

Magazine, cadeaubonnen, advertentie, stempelkaart, openingsactie box, label, ansichtkaart, sticker, kerstpakketfolder, nieuwsbrief, social media headers, visitekaartje, briefpapier, tarievenlijst, stoepbordposter, flyer, kleurbon, drieluikfolder en website ontwerp.

www.haarenzo.nl 

Opdrachtgever

Haar En Zo

De start van een nieuw logo

‘Marjolein’ zei ze, ‘ik zou graag willen dat jij mijn logo voor Haar En Zo ontwerpt’. Mariska’s enthousiasme en passie voor haar nieuwe kapsalon maakte me nieuwsgierig.

De energie die ik kreeg van deze allereerste opdracht in 2010 en het oprecht betrokken zijn bij mijn klant, was voor mij een echte eyeopener. Zo kan het dus ook, dacht ik. Naarmate het logo en de huisstijl zich verder ontwikkelden, kwam ook de dag dat de nieuwe kapsalon haar deuren opende. Op dat moment voelde me ontzettend trots op wat ik samen met Mariska had neergezet.

Vanaf het allereerste moment dat ik de kapsalon overnam in 2008 was Studio Bijzonder erbij en verzorgt onze huisstijl, reclame en marketing. Van het ontwerp van ons logo tot meegaan naar cursussen, Marjolein staat ervoor klaar. Zich duikent in de wereld van de ander, in welke branche deze zich ook bevind. Zodra ik met Marjolein mijn plannen voorleg, en dat kan dan van de hak op de tak, vult ze deze enthousiast aan of schakelt zich snel tot het begrijpen ervan en laat me zien wat de mogelijkheden zijn. Voor ons is dit inmiddels nu heel “gewoon”, maar ik weet dit is (Studio) “bijzonder”. Dit omdat iedere winkel, onderneming anders is en je in de branche moet inleven,  Marjolein kan dit!