BEAUTYSALON BLUSH & CO
LOGO ONTWERP, HUISSTIJL CONCEPT 

Visitekaartje, cadeaubonnen, folder, papieren tasjes, social media instagram huisstijl, afsprakenkaartjes, tarievenlijst, stempelkaarten

Tijdens het ontwerpproces…

De beautysalon van Blush & Co krijgt steeds meer vorm en er wordt keihard aan gewerkt. Maar hoe trots kan je zijn op wat Manuela en ik samen hebben bedacht en vormgegeven. Een nieuw logo, visitekaartjes, afsprakenkaartjes, raambelettering, naambord, tarievenlijst, website ( de laatste hand wordt er aangelegd ) en er komen nog een aantal items in deze huisstijl.
Wat een energieke vrouw om mee samen te werken en mooi om te zien hoeveel passie ze heeft voor haar eigen salon. Ik kan niet wachten tot de salon haar deuren opent en dat al het drukwerk gebruikt kan worden.

Marjolein heeft het logo van Blush & Co ontworpen en daarnaast veel met me meegedacht, over de website, over de prijslijst, visitekaartjes, een hele mooie drieluik folder, opvallende papieren tasjes, een stempelkaartje en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik kan studio bijzonder daarom van harte aanbevelen.