Je hebt een waardevol logo maar je weet niet hoe je jouw logo om moet zetten naar een herkenbare en opvallende huisstijl? Ik denk ontzettend graag met je mee hoe we jouw speciale wensen om kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Huisstijl ontwerp
Natural Flow Coaching

Voor de inspirerende onderneemster Marije de Jong van Natural Flow Coaching heb ik een huisstijl ontwikkeld die helemaal aansluit bij de kernwaarden van de eigenaresse. De huisstijl bestaat uit briefpapier, digitaal factuurpapier, flyers A5 formaat deze zijn gecombineerd met verschillende foto’s, visitekaartje en een instagram-huisstijl.

Huisstijl ontwerp
Ann Fremouw huidverzorgingsinstituut

Voor de Belgische Ann Fremouw mocht ik haar huisstijl volledig beetpakken. Een logo had ze al. Vanuit dit beeldmerk ben ik verder gaan ontwerpen. De kleur fuchsia past helemaal bij haar. Haar huisstijl bestaat uit cadeaubonnen, advieskaarten, website ontwerp Ann Fremouw, instagram-huisstijl, sluitzegels, stoepbordposters, prijslijst, flyers ect..

Huisstijl ontwerp
Own Your Success

Judith Kaart eigenaresse van Own Your Success. Weet precies waar ze voor staat in haar bedrijf. Ik heb haar missie vertaalt naar een passende huisstijl die kracht uitstraalt. Voor Judith heb ik me voornamelijk bezig gehouden met digitale ontwerpen. Headers voor haar online challenge met de daarbij behorende digitale werkboeken, Instagram-huisstijl, keynote presentatie ect..

Huisstijl ontwerp
Ik Help Jou Online

Hoe Rimke de Groot van Ik Help Jou Online onderneemt vind ik inspirerend om te zien. Stap voor stap heeft ze een grote online community opgericht en deelt veel waarde aan haar klanten. Ik mocht voor haar al veel E-book ontwerpen in haar huisstijl.
Interactieve werkboeken voor haar online events, instagram-huisstijl, e-books ect..

Huisstijl ontwerp
I Love Your Brand

Voor businesscoach Debbie Bernasco van I Love Your Brand mocht ik voor één van haar events een A3 folder ontwerpen en een daarbij behorende notitieblok in de lijn van haar huisstijl. De pen en notitieblok konden de deelnemers van het event direct gebruiken voor aantekeningen. Handig!

© Copyright Studio Bijzonder